maandag 5 december 2011

Smoelenmuur voor politici

Portretten moeten burger bij politiek betrekken


Smoelenmuur voor politici, een artikel van Delanoweltevreden@nhd.nl:
Door ons gelezen in onze 'Helderse Courant' van dinsdag 6 december 2011.


NB: Klik in het artikel om het te vergroten!

vrijdag 2 december 2011

Stadspromotie geen politiek speeltje

Onderstaande artikels gelezen in onze 'Helderse Courant' van vrijdag 2 december 2011.

Spannend voor Citymarketing
Den Helder - Het zijn spannende dagen voor de vrijwilligers die zich inspannen om Citymarketing van de grond te tillen. Volgende week bespreekt de gemeenteraad opnieuw het voorstel om de onroerende zaakbelasting te verhogen en een ondernemersfonds mogelijk te maken. Uit die pot zal onder meer de promotie van de stad bekostigd worden. Kees Turnhout, één van de bestuurders, hoopt op groen licht, maar zal niet de handdoek in de ring gooien: „Het gedachtegoed is te waardevol en veelbelovend om te laten vallen." Pagina 2: 'Stadspromotie geen politiek speeltje'.

Opvallende borden bij gemeentegrens
Den Helder - Langs de toegangswegen van Den Helder moeten opvallende borden komen die de bezoeker attenderen op wat er in de gemeente te doen is.
Dat plan zou Citymarketing graag de komende jaren uitgevoerd zien. Op de entreepunten van Julianadorp en de stad kan de aandacht worden gevestigd op evenementen die gaande zijn of op komst zijn. In Alkmaar zijn goede ervaringen opgedaan met toegangsborden, maar in Den Helder wordt gemikt op een meer dynamische presentatie van wisselende informatie. Aan de achterzijde is een afscheidsgroet gedacht.




Stad op de film
Den Helder - Er is behoefte aan een actuele film over Den Helder in al zijn facetten. Een inventarisatie heeft al veel bruikbaar materiaal opgeleverd, maar er is behoefte aan een verbindende film die het verhaal van wonen, werken en recreëren op een aansprekende wijze vertelt.


Bron : http://www.nhd.nl

Klik in onderstaand artikel om het te vergroten: